Több kategóriában is BGE Tudományos Díjat nyertek kutatóink

 

 

 

 

 

 

Kutatócsoportunk vezetőjét és szakmai vezetőjét is a Budapesti Gazdasági Egyetem Tudományos Díjával tüntették ki 2020. november 12-én. Géring Zsuzsanna és Király Gábor a Tudományos szakcikk – kutató kategória díját a Futures szakfolyóiratban megjelent, Introduction to ‘Futures of Higher Education’ special issue című szerkesztőségi cikkükkel nyerték el.

Ugyanezen kategóriában díjazták Fehér Katalint, az FHERC tudományos főmunkatársát Digital identity and the online self: Footprint strategies – An exploratory and comparative research study című publikációjáért.

 A díjátadón Király Gábor Részvétel és tanulás. A részvételi rendszermodellezés mint tanulási környezet című monográfiáját is jutalmazták, Tudományos szakkönyv kategóriában.

A BGE Tudományos Díjat minden évben azon oktatóknak és kutatóknak adományozza a Budapesti Gazdasági Egyetem Rektora, akik a folyó évet megelőző évben kiemelkedő tudományos teljesítményt nyújtottak.

Kutatóinknak ezúton is gratulálunk!

Géring Zsuzsanna és Király Gábor közös cikkének absztraktja ITT, Fehér Kataliné pedig ITT érhető el angol nyelven. Király Gábor monográfiája INNEN tölthető le.